Secretaris

Als rechterhand van de voorzitter hebben wij Kelvin van der Knaap. Heb je vragen over de studievereniging of wil je er meer over weten, dan zal hij degene zijn die jouw vragen zal beantwoorden. Hieronder lees je meer over Kelvin.

Als secretaris ben ik het aanspreekpunt van de vereniging. Je kan bij mij terecht met vragen over deze studievereniging maar ook over de opleiding! Het leuke aan deze studievereniging is dat wij allemaal dezelfde passie hebben voor het vak en het daarom goed met elkaar kunnen vinden. Ik vind het belangrijk dat plezier voorop staat en je veel andere studenten leert kennen. Samen met de rest van het bestuur ga ik mij dit jaar inzetten om een uithangbord te worden voor de opleiding en voor gezellige avonden te zorgen!

"Ik vind het belangrijk dat plezier voorop staat en je veel andere studenten leert kennen."

Ik wist sinds klein al dat ik later met kinderen wilde werken aangezien ik altijd voor mijn kleine broertje wilde zorgen. Na lang getwijfel tussen opleidingen besloot ik de gok toch maar te wagen om aan de PABO te beginnen en gelukkig nog steeds zonder spijt! Ik heb het erg naar mijn zin op de HR. Het is een fijne en gezellige plek waar je jezelf kan zijn en er ook naar je wordt omgekeken. Je bouwt hierdoor een mooie band op met enthousiaste docenten die genoeg ruimte bieden voor gekkigheid en plezier. Dat blijft natuurlijk het mooiste aan ons vak: je blijft voor altijd nog een beetje kind! 

"Dat blijft natuurlijk het mooiste aan ons vak: je blijft voor altijd nog een beetje kind!"