Commissielid worden?

Wil jij onderdeel worden van één van onze commissies? Dat komt goed uit. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe commissieleden! Wil jij een paar uur per maand je mening en ervaring delen om de studievereniging te helpen? Schrijf je dan hieronder in!

Commissies van R.S.V. ABC

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie gaat over het organiseren van al onze activiteiten, van bijlwerpen tot colleges. Jij bent bedenker van de leukste activiteiten van het jaar!

Boekhoudingscommissie

Om een oog op de geldzaken te houden, hebben wij elk jaar een Boekhoudingscommissie (Kascontrolecommissie) nodig om de inkomsten en uitgaven te controleren.

Communicatiecommissie

In contact komen met nieuwe leden op social media, open dagen en meer is de taak van de communicatiecommissie. Ook het maken van posters voor de activiteiten hoort daarbij.

Feestcommissie


De Feestcommissie gaat over het organiseren van de feesten die wij geven. Van een Halloweenfeest tot aan een glitterfeest, jij bent de persoon die de beste feesten neerzet!

Alumni commissie


De Alumnicommissie regelt het onderdeel alumni in onze studievereniging. Zij zorgen ook 4x per jaar voor een leuke activiteit speciaal voor de alumni!  

Als lid van de Activiteitencommissie ga je samen met anderen op zoek naar leuke, leerzame en gezellige activiteiten voor de studievereniging. Deze werk je met zijn allen tot in de puntjes uit. Hoofd van deze commissie is de Commissaris van Activiteiten.

De Boekhoudingscommissie zorgt jaarlijks voor de kascontrole. Als lid van de Boekhoudingscommissie ben je, net als in alle andere commissies, essentieel voor het bestaan van de vereniging, zowel functioneel als wettelijk.

Bij de Communicatiecommissie staat alles in het teken van, je raadt het niet, communicatie. Het brainstormen over aantrekkelijke posts en video's voor op social media, het bedenken van nieuwe manieren van promotie en het opstellen van nieuwsbrieven zijn onderdeel van je taak als commissielid.

Als lid van de feestcommissie zet je samen met anderen mooie feesten neer en werk je deze goed uit. Het bedenken van leuke thema's, de locatie regelen, een DJ werven, drank verzorgen en een kostenplaatje opzetten zijn dingen waar je aan moet denken als lid van de feestcommissie. 

Als lid van de alumni commissie zorg je ervoor dat het onderdeel alumni goed geregeld is in onze vereniging. Eens per onderwijsperiode organiseer je ook een activiteit speciaal voor de alumni.